cobratw Napisano 24 Czerwca 2008 Share Napisano 24 Czerwca 2008 Przedstawiam in-box modelu. Model jest firmy Kitech jest to Beech C45F Transport skala 1/72. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil zoszak Napisano 24 Czerwca 2008 Share Napisano 24 Czerwca 2008 Podoba mi się odlew silników... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mac eyka Napisano 24 Czerwca 2008 Share Napisano 24 Czerwca 2008 Tematyka bardzo ciekawa, nawiązująca nieco do modeli PM. Na wypraskach widać, że to HobbyCraft, więc nie należy się spodziewać rewelacji co do składalności. Zdjęcie oszklenia jest nieco nie wyraźne, ale jego przejrzystość jest chyba problematyczna. No i te kalkomanie. Ogólnie wydaje mi się, że model wart jest tych kilku złotych (modele Kitech należą do dość tanich) z racji na tematykę, ale chętni na ten zestaw muszą liczyć się ze sporą dodatkową pracą podczas budowy. Ja osobiście chyba się skuszę bo ciągnie mnie temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cobratw Napisano 25 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 25 Czerwca 2008 Zdjęcie oszklenia jest nieco nie wyraźne, ale jego przejrzystość jest chyba problematyczna. No i te kalkomanie. Co do zdjecia to moge spróbowac zrobić lepsze A model kosztował 30 zł w realu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mac eyka Napisano 25 Czerwca 2008 Share Napisano 25 Czerwca 2008 Znaczy się cenka podobna do produktu PM i jakość chyba podobna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi