Thalgonis Napisano 7 Kwietnia 2022 Share Napisano 7 Kwietnia 2022 Hejka, konstrukcja „Wespe” opierała się na Pz.kpfw. II, ale silnik został przesunięty do przodu skracając wał napędowy i robiąc miejsce na duży otwarty przedział bojowy z tyłu. A to z kolei wydatnie obniżyło sylwetkę. „Osa” miała być projektem przejściowym, ale służyła (od 1943) do końca wojny Poniższa maszyna „obijała się” na froncie włoskim w 1944 pod Anzio. Stare Kino :-) 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 7 Kwietnia 2022 Share Napisano 7 Kwietnia 2022 (edytowane) Niezłą kolekcję zdaje się już nazbierałeś, szybko działasz, nawet niczego sobie z daleka, ale jest tu jednak kilka baboli jak nieoszlifowana łopata, łom,hak, młotek, trochę niechlujnie pomalowany klocek pod lewarek, ta nitka holownicza to wiadomo słaba ,zęby gąsienic od środka pewnie też by się wytarły, w środku widać duże ślady po wypychaczach przy osłonie głównej. Kolorki,wężyki nawet fajne wyszły Edytowane 7 Kwietnia 2022 przez Evildead 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykd Napisano 7 Kwietnia 2022 Share Napisano 7 Kwietnia 2022 Jakim kolorem malujesz radiostację? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 7 Kwietnia 2022 Autor Share Napisano 7 Kwietnia 2022 1 minutę temu, patrykd napisał: Jakim kolorem malujesz radiostację? Szary RLM (Gunze) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 8 Kwietnia 2022 Share Napisano 8 Kwietnia 2022 Jak dla mnie to bardzo ładny model. Mi się podoba. Czy klocek pod lewarek leży na błotniku obok lewarka? Chciałem zapytać jeszcze o ten kamuflaż. Czy to jest typowe malowanie dla pojazdów niemieckich z tego okresu? Ja się słabo rozeznaję w niemieckich kamuflażach a ten tutaj mi wygląda na jakieś malowanie z Africa Korps ale z drugiej strony gdzieś mi się obiło o oczy, że w AK te kamuflaże były jednolite. Proszę o ewentualne wyprowadzenie z błędu. Pozdrawiam. Andrzej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 8 Kwietnia 2022 Share Napisano 8 Kwietnia 2022 3 godziny temu, Endrju napisał: Czy klocek pod lewarek leży na błotniku obok lewarka? Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi