jerzy_k Napisano 16 Kwietnia 2022 Share Napisano 16 Kwietnia 2022 Żółty kurczaczek w sam raz na Wielkanoc Beijing BJ212, samochód produkowany w Chinach nieprzerwanie od 1965 roku. Sam model od Trumpetera też ma swoje lata (dwie dyszki na karku), ale składało się przyjemnie i szybko. Zero blaszek. Producent mógł dać przynajmniej koło zapasowe (piątą felgę dał, ale opon jest tylko 4 ). Ogólnie jak na model który złożyłem i pomalowałem w tydzień, jestem zadowolony. Opony nie kierunkowe, więc nie miałem problemów z założeniem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano 16 Kwietnia 2022 Share Napisano 16 Kwietnia 2022 Fajny, podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalab Napisano 18 Kwietnia 2022 Share Napisano 18 Kwietnia 2022 Fajny model, aż chciałoby się wsiąść i pojeździć takim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi