MarcinKK Napisano 22 Kwietnia 2022 Share Napisano 22 Kwietnia 2022 Witajcie jako, że znalazłem kilka starych modeli z dawnych składnic harcerskich i nie tylko a kompletnie się nie znam proszę o pomoc w wycenie. Modele dostałem dawno temu . Będę je tu dodawał sukcesywnie jeśli to dobry pomysł zanim je wystawie na aukcji. Na pierwszy rzut takie oto modele Mikro : Potez XXVII, Balilla, Pzl-Rwd-8, Pzl-37B Łoś . Modele dostałem od dziadka już otwarte więc zrobiłem dokładne zdjęcia. Sprawdziłem je z instrukcją wszystkie elementy plastikowe są, naklejki w trzech samolotach są kompletne natomiast w jednym wydaje się mi, że brakuje jednej szachownicy ale nie jestem pewny. I w żadnym nie było jakiejś nitki ale nie wiem czy ona była w zestawie . Dzięki za pomoc . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 22 Kwietnia 2022 Share Napisano 22 Kwietnia 2022 Wycena przez rynek jest najlpsza. Takie modele są tyle warte, ile ktoś chce za nie zapłacić. Możesz dostać 100 zł za jeden, albo 20. Ja bym dał 50 za komplet:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi