TAW Napisano 25 Kwietnia 2022 Share Napisano 25 Kwietnia 2022 (edytowane) Witam. Do sprzedania model w stanie sklepowym. Amusing Hobby 35A032 IDF SHOT KAL "Gimel" w/ Battering Ram. Cena 200 zł + koszt przesyłki. Jeśli ktoś z Krakowa, to zawsze możemy się spróbować dogadać i ominąć koszt przesyłki Edytowane 1 Stycznia 2023 przez TAW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 16 Maja 2022 Autor Share Napisano 16 Maja 2022 Abrams wykreślony z listy. Najładniejsza wersja Centuriona wciąż czeka na nowego właściciela. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 16 Maja 2022 Share Napisano 16 Maja 2022 Kusisz.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 16 Maja 2022 Autor Share Napisano 16 Maja 2022 Godzinę temu, piotrkur napisał: Kusisz.... A wpisz sobie na jutubie jakiego pięknego zrobił Plasmo. Co prawda z zestawu AFV Club ale to prawie to samo. Prawie, bo Amusing daje ognikowe gąsienice a nie gumowe paski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 16 Maja 2022 Share Napisano 16 Maja 2022 Muszę sprawdzić czy go nie mam.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 17 Maja 2022 Share Napisano 17 Maja 2022 Przykro mi-mam go z Afv.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 17 Maja 2022 Share Napisano 17 Maja 2022 1 godzinę temu, bulik58 napisał: Nie badz kup go, ja tez mam 3 roznej wersji. Ja ma 4 i się nie chwalę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 18 Maja 2022 Autor Share Napisano 18 Maja 2022 Chwalić się będziecie już zrobionymi, więc lepić a nie kitrać po szafach A potem uzupełniać stany magazynowe - choć to możecie robić już teraz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 6 Lipca 2022 Autor Share Napisano 6 Lipca 2022 Aj waj inflacja rośnie a u mnie obniżka o 20 zł do równych 200stu. Mam urlop więc jakby co to wyślę z dnia na dzień a jak klient z Krakowa to może zaoszczędzić kolejne 15 zetek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 1 Stycznia 2023 Autor Share Napisano 1 Stycznia 2023 Przypominajka noworoczna. Koszerny towar wciąż do wzięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 2 Stycznia 2023 Autor Share Napisano 2 Stycznia 2023 Sprzedany. Proszę o zamknięcie tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi