Arghon Napisano 26 Kwietnia 2022 Share Napisano 26 Kwietnia 2022 Messerschmitt Bf 109E-1 II./ZG 1 Polska, wrzesień 1939 Skala: 1:48 Producent: Signum (Hobbycraft) Kalkomanie: Techmod Rok Budowy: 2022 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 26 Kwietnia 2022 Share Napisano 26 Kwietnia 2022 Ładny.Trochę za duży kontrast między kolorami jak na mój gust ale generalnie podoba się. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 27 Kwietnia 2022 Share Napisano 27 Kwietnia 2022 Ładny model. Podoba mi się. Pozdrawiam. Andrzej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arghon Napisano 28 Kwietnia 2022 Autor Share Napisano 28 Kwietnia 2022 W dniu 26.04.2022 o 21:43, Xmen napisał: Ładny.Trochę za duży kontrast między kolorami jak na mój gust ale generalnie podoba się. Vallejo :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 28 Kwietnia 2022 Share Napisano 28 Kwietnia 2022 2 godziny temu, Arghon napisał: Vallejo :/ I wszystko jasne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arghon Napisano 29 Kwietnia 2022 Autor Share Napisano 29 Kwietnia 2022 20 godzin temu, Xmen napisał: I wszystko jasne. Kupiłem z Hataki, ale też nie jest idealny. Trzeba wziąć pod uwagę to, że mój aparat ma problem z tym kolorem przy oświetleniu jakie stosuję. W rzeczywistości jest mniej oliwkowy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 29 Kwietnia 2022 Share Napisano 29 Kwietnia 2022 Model jest spoko.W realu na pewno wygląda inaczej.To samo się tyczy ok.80% modeli tu pokazywanych. Będzie można obejrzeć go gdzieś na "żywo"? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arghon Napisano 4 Maja 2022 Autor Share Napisano 4 Maja 2022 W dniu 29.04.2022 o 15:28, Xmen napisał: Model jest spoko.W realu na pewno wygląda inaczej.To samo się tyczy ok.80% modeli tu pokazywanych. Będzie można obejrzeć go gdzieś na "żywo"? Nie planuję go wystawiać w konkursach, gdyż model bazowy jest już stary, ale nie aż tak by wystawiać go jako vintage. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi