barthez315 Napisano 28 Czerwca 2008 Share Napisano 28 Czerwca 2008 Witam. Był juz temat o oznaczeniu litery A. Ale nie każdy wie co znacza inne. Więc może tu sobie wyjaśnijmy oznaczenia Sam jestem ciekawy bo niektórych nie znam a nawet większości Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 28 Czerwca 2008 Share Napisano 28 Czerwca 2008 (edytowane) Na tej stronce są wyjaśnione oznaczenia: http://www.kacpertrucki.fora.pl/gadu-gadu,15/oznaczenia-na-ciezarowkach,288.html Pozdrawiam Edytowane 1 Lipca 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barthez315 Napisano 1 Lipca 2008 Autor Share Napisano 1 Lipca 2008 Ok. Dzieki paffko. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 2 Sierpnia 2008 Share Napisano 2 Sierpnia 2008 A tam gdzieś ktoś pisał, że litera A oznacza Aluminium. To teraz wznawiam zagadkę. Wiozłem 24 tony ciuchów z Luxemburga do Holandii i musiałem z przodu i z tyłu zamontować taką tabliczkę. I co? Ja już wiem, a wy? A moze przeoczyłem odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 10 Września 2008 Share Napisano 10 Września 2008 Z tego co wiem Tabliczka ''A''(czarne ''A'' na białym tle) oznacza przewóz odpadów . Swoją drogą ubrania to odpady ??? Chyba że używane jakieś :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
truckman Napisano 12 Września 2008 Share Napisano 12 Września 2008 Przychylam się do odpowiedzi Bodzio często widać jak taką literę mają samochody ze złomem, lub wyworzące nieczystości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 12 Września 2008 Share Napisano 12 Września 2008 A znaczy odpady jak napisał BIlonzo. Wieźliśmy używane ciuchy z kontenerów DRK (Deutsche Rotes Kreuz). Co ciekawe po wyjeździe z Niemiec do Czech tablice ściągaliśmy, bo tam to już tekstylia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 12 Września 2008 Share Napisano 12 Września 2008 BIlonzo chyba Bodzio Kiedyś właśnie też tak myślałem że to o aluminium chodzi . Ale coraz częściej widziałem tego typu tablice na szambiarkach itp. pojazdach . Więc się domyśliłem że chodzi o jakiś wywóz odpadów . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 12 Września 2008 Share Napisano 12 Września 2008 Przemku, wybaczę Ci tą pomyłkę . I nie BIlonzo, tylko Bilonzo, po ludzku xD. Ale widzę, że zapadłem Ci w pamięć . Ciekawe Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi