perdidos Posted June 29, 2008 Share Posted June 29, 2008 Mój drugi model samolotu, w tej skali (a wszystkich jest aż... trzy ) Zestaw italeri... ot taki zwykły model, nie ma w nim nic co by go wyróżniało. no, może poza brakiem paru części, które gdzieś tam mam, ale nie mam kleju by je przykleić Nie jednak, jest coś co specjalnie zrobiłem inaczej- mianowicie, te szwajcarskie malowanie. Acha, i przyznaje sie bez bicia, te stery wysokości, to spieprzyłem tylko i wyłącznie w wyniku mej niewiedzy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GrzechuG Posted July 5, 2008 Share Posted July 5, 2008 No te stery wysokości to faktycznie Ci nie wyszły. One są płytowe a więc nie są "łamane" jak to zrobiłeś. Trzeba było się zapoznać z dokumentacją samolotu. Co do wykonania modelu to się nie będę wypowiadał ponieważ sam jestem początkującym modelarzem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kermit Posted July 6, 2008 Share Posted July 6, 2008 E, tam. A mnie się i tak podoba. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts