perdidos Napisano 29 Czerwca 2008 Share Napisano 29 Czerwca 2008 Mój drugi model samolotu, w tej skali (a wszystkich jest aż... trzy ) Zestaw italeri... ot taki zwykły model, nie ma w nim nic co by go wyróżniało. no, może poza brakiem paru części, które gdzieś tam mam, ale nie mam kleju by je przykleić Nie jednak, jest coś co specjalnie zrobiłem inaczej- mianowicie, te szwajcarskie malowanie. Acha, i przyznaje sie bez bicia, te stery wysokości, to spieprzyłem tylko i wyłącznie w wyniku mej niewiedzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzechuG Napisano 5 Lipca 2008 Share Napisano 5 Lipca 2008 No te stery wysokości to faktycznie Ci nie wyszły. One są płytowe a więc nie są "łamane" jak to zrobiłeś. Trzeba było się zapoznać z dokumentacją samolotu. Co do wykonania modelu to się nie będę wypowiadał ponieważ sam jestem początkującym modelarzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kermit Napisano 6 Lipca 2008 Share Napisano 6 Lipca 2008 E, tam. A mnie się i tak podoba. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi