petermarcin Posted May 7, 2022 Share Posted May 7, 2022 (edited) Sprzedam modele do sklejania: 1. AH-64D Apache w wersji okazjonalnej "100 Years Militarny Aviation" w skali 1:48 firmy Revell. Cena jaka mnie interesuje to 65 zł plus koszty dostawy. Model jest w stanie idealnym/sklepowym - nie był rozpakowany, posiada oryginalne plomby na bokach opakowania (zdjęcie nr 3) - przez co idealnie nadaje się jako prezent. 2. Porsche 918 Spyder w skali 1:24 firmy Revell - Model Set - SPRZEDANY Model jest w stanie idealnym/sklepowym - nie był rozpakowany, posiada oryginalne opakowanie - przez co idealnie nadaje się jako prezent. Dla informacji zestaw ten zawiera klej, pędzelek oraz cztery główne farbki - co widać na zdjęciach. Obydwa modele wystawione są na OLX - kto pierwszy ten lepszy Możliwa wymiana na inny model samochodu w skali 1:24 lub samolotu w skali 1:48 lub (w grę wchodzą tylko konkretne modele - w związku z tym, iż posiadam już kilkadziesiąt modeli - propozycje proszę pisać w wiadomości) Edited September 15, 2022 by petermarcin Zmiana ceny Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adamo722 Posted May 9, 2022 Share Posted May 9, 2022 PW Link to comment Share on other sites More sharing options...
petermarcin Posted May 9, 2022 Author Share Posted May 9, 2022 Ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
petermarcin Posted May 9, 2022 Author Share Posted May 9, 2022 Model aktualny Link to comment Share on other sites More sharing options...
petermarcin Posted May 20, 2022 Author Share Posted May 20, 2022 Dodałem kolejny model, którego ja raczej nie skleję. Link to comment Share on other sites More sharing options...
petermarcin Posted June 20, 2022 Author Share Posted June 20, 2022 Nowe ceny Link to comment Share on other sites More sharing options...
petermarcin Posted September 15, 2022 Author Share Posted September 15, 2022 (edited) Porsche sprzedane Został tylko AH-64 Edited September 15, 2022 by petermarcin Link to comment Share on other sites More sharing options...
petermarcin Posted September 30, 2022 Author Share Posted September 30, 2022 Sprzedane Temat do usunięcia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts