petermarcin Napisano 7 Maja 2022 Share Napisano 7 Maja 2022 (edytowane) Sprzedam modele do sklejania: 1. AH-64D Apache w wersji okazjonalnej "100 Years Militarny Aviation" w skali 1:48 firmy Revell. Cena jaka mnie interesuje to 65 zł plus koszty dostawy. Model jest w stanie idealnym/sklepowym - nie był rozpakowany, posiada oryginalne plomby na bokach opakowania (zdjęcie nr 3) - przez co idealnie nadaje się jako prezent. 2. Porsche 918 Spyder w skali 1:24 firmy Revell - Model Set - SPRZEDANY Model jest w stanie idealnym/sklepowym - nie był rozpakowany, posiada oryginalne opakowanie - przez co idealnie nadaje się jako prezent. Dla informacji zestaw ten zawiera klej, pędzelek oraz cztery główne farbki - co widać na zdjęciach. Obydwa modele wystawione są na OLX - kto pierwszy ten lepszy Możliwa wymiana na inny model samochodu w skali 1:24 lub samolotu w skali 1:48 lub (w grę wchodzą tylko konkretne modele - w związku z tym, iż posiadam już kilkadziesiąt modeli - propozycje proszę pisać w wiadomości) Edytowane 15 Września 2022 przez petermarcin Zmiana ceny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 9 Maja 2022 Share Napisano 9 Maja 2022 PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
petermarcin Napisano 9 Maja 2022 Autor Share Napisano 9 Maja 2022 Ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
petermarcin Napisano 9 Maja 2022 Autor Share Napisano 9 Maja 2022 Model aktualny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
petermarcin Napisano 20 Maja 2022 Autor Share Napisano 20 Maja 2022 Dodałem kolejny model, którego ja raczej nie skleję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
petermarcin Napisano 20 Czerwca 2022 Autor Share Napisano 20 Czerwca 2022 Nowe ceny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
petermarcin Napisano 15 Września 2022 Autor Share Napisano 15 Września 2022 (edytowane) Porsche sprzedane Został tylko AH-64 Edytowane 15 Września 2022 przez petermarcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
petermarcin Napisano 30 Września 2022 Autor Share Napisano 30 Września 2022 Sprzedane Temat do usunięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi