tytus Napisano 11 Maja 2022 Napisano 11 Maja 2022 Na sprzedaż posiadam 4 sztuki PZL W-3 w skali 1/48 firmy Answer. Modele są w stanie sklepowym, kompletne i sprawdzone pod kątem zawartości. Cena za sztukę 100zł, nie podlega negocjacji. Wysyłka TYLKO paczkomat InPost. Koszt wysyłki 14,69 niezależnie od ilości. Nie rezerwuję i nie odkładam na później. Osoby zainteresowane i zdecydowane, proszę o zgłoszenie chęci zakupu oraz wskazanie "który" pod tym postem oraz o informację na PW. Model wysyłam po zaksięgowaniu wpłaty na koncie.
Adamsky Napisano 11 Maja 2022 Napisano 11 Maja 2022 (edytowane) Tytus - TOPR i CZECHA , NAVY- zabieram Edytowane 11 Maja 2022 przez Adamsky
tytus Napisano 12 Maja 2022 Autor Napisano 12 Maja 2022 1 godzinę temu, biket26 napisał: Poproszę ostatniego sokoła jak jeszcze jest. Odpisałem na PW. Kończymy Dzień Dziecka , więcej Sokołów nie ma. Z kupującymi łączność na PW. Dziękuję
tytus Napisano 12 Maja 2022 Autor Napisano 12 Maja 2022 6 godzin temu, mirage3 napisał: Ogłaszam reasumpcję sprzedaży Zatrzasnąłeś się w kiblu czy w windzie? Bardzo chętnie sprzedam raz jeszcze te same modele, tylko obawiam się, że koledzy, którzy już zapłacili, mogą obłożyć mi facjatę dosyć ciężkimi sankcjami 2
Rekomendowane odpowiedzi