tytus Napisano 11 Maja 2022 Share Napisano 11 Maja 2022 Na sprzedaż posiadam 4 sztuki PZL W-3 w skali 1/48 firmy Answer. Modele są w stanie sklepowym, kompletne i sprawdzone pod kątem zawartości. Cena za sztukę 100zł, nie podlega negocjacji. Wysyłka TYLKO paczkomat InPost. Koszt wysyłki 14,69 niezależnie od ilości. Nie rezerwuję i nie odkładam na później. Osoby zainteresowane i zdecydowane, proszę o zgłoszenie chęci zakupu oraz wskazanie "który" pod tym postem oraz o informację na PW. Model wysyłam po zaksięgowaniu wpłaty na koncie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamsky Napisano 11 Maja 2022 Share Napisano 11 Maja 2022 (edytowane) Tytus - TOPR i CZECHA , NAVY- zabieram Edytowane 11 Maja 2022 przez Adamsky Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tytus Napisano 11 Maja 2022 Autor Share Napisano 11 Maja 2022 Odpisałem na PW. Pakuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darek1967 Napisano 11 Maja 2022 Share Napisano 11 Maja 2022 Hej coś jeszcze zostało? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tytus Napisano 11 Maja 2022 Autor Share Napisano 11 Maja 2022 Milicja niemiecka została. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biket26 Napisano 12 Maja 2022 Share Napisano 12 Maja 2022 Poproszę ostatniego sokoła jak jeszcze jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tytus Napisano 12 Maja 2022 Autor Share Napisano 12 Maja 2022 1 godzinę temu, biket26 napisał: Poproszę ostatniego sokoła jak jeszcze jest. Odpisałem na PW. Kończymy Dzień Dziecka , więcej Sokołów nie ma. Z kupującymi łączność na PW. Dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 12 Maja 2022 Share Napisano 12 Maja 2022 Ogłaszam reasumpcję sprzedaży 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tytus Napisano 12 Maja 2022 Autor Share Napisano 12 Maja 2022 6 godzin temu, mirage3 napisał: Ogłaszam reasumpcję sprzedaży Zatrzasnąłeś się w kiblu czy w windzie? Bardzo chętnie sprzedam raz jeszcze te same modele, tylko obawiam się, że koledzy, którzy już zapłacili, mogą obłożyć mi facjatę dosyć ciężkimi sankcjami 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamsky Napisano 16 Maja 2022 Share Napisano 16 Maja 2022 Dziękuje lądowanie bez problemowe w PZL Adamsky Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tytus Napisano 16 Maja 2022 Autor Share Napisano 16 Maja 2022 Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi