Gość Napisano 1 Lipca 2008 Share Napisano 1 Lipca 2008 Witam Mam problem z moją pseudoiwatą. Mówiąc krótko nie chce ona malować szerokim strumieniem farby mimo że daje maksymalnie do tyłu ten no przycisk tzn. naciskam i cofam maksymalnie do tyłu. Czasami pójdzie a czasami nie. Problem jest ogromny przy malowaniu dużych płaskich powierzchni. Mam dysze 0,2. Ale jakiś czas temu rozebrałem kompletnie aerek tzn. odkręciłem tylną część, wyjąłem igłe no i grzebałem troche tam gdzie jest chyba sprężyna tzn. kręciłem nią na boki żeby wyregulować no i wyregulowałem że teraz mam właśnie ten problem. Dodam że bez problemu maluje takim średnio małym strumieniem. Jak to naprawić? Czy miał ktoś podobny problem i mógłby mi poradzić co z tym zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 1 Lipca 2008 Share Napisano 1 Lipca 2008 Po prostu coś źle złożyłeś na moje oko. Pozdro i powodzenia, sprawdź jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adize Napisano 1 Lipca 2008 Share Napisano 1 Lipca 2008 Spróbuj jeszcze raz przeczyścić dyszę - np. struną od gitary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 1 Lipca 2008 Share Napisano 1 Lipca 2008 Mówiąc krótko nie chce ona malować szerokim strumieniem farby mimo że daje maksymalnie do tyłu ten no przycisk tzn. naciskam i cofam maksymalnie do tyłu. Czasami pójdzie a czasami nie. To że cofasz przycisk nie znaczy że będzie szerszy strumień, sprawdź na drugim końcu czy czymś się da tam pokręcić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 Lipca 2008 Share Napisano 1 Lipca 2008 Spróbuje jakoś to wyregulować pokręcając tą tylną częscią. Obym tylko nie przedobrzył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi