SklejaczPlastiku Posted May 24, 2022 Share Posted May 24, 2022 Witam kolegów ( i koleżanki ) Mam pytanie odnośnie imprezy w tytule, odbyła się ona w ubiegły weekend w Toruniu. Czy ktoś wie o co chodzi? Nie znalazłem wcześniej informacji odnośnie tak zacnej imprezy. O co chodzi z tytułem " Mistrza Polski " ? Był ktoś? Ma jakieś zdjęcia? Listę wyników? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artur D. Posted May 24, 2022 Share Posted May 24, 2022 (edited) Błędny link Edited May 24, 2022 by Artur D. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SklejaczPlastiku Posted May 27, 2022 Author Share Posted May 27, 2022 Info o zawodach znalazłem na facebookowym profilu " Herculesa", wstawione było na kilka dni przed imprezą, niestety za późno żebym się pojawił. Kto wie, może bym zdobył tytuł mistrza Trudno. Czekam na jakąkolwiek relację z imprezy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts