SklejaczPlastiku Napisano 24 Maja 2022 Share Napisano 24 Maja 2022 Witam kolegów ( i koleżanki ) Mam pytanie odnośnie imprezy w tytule, odbyła się ona w ubiegły weekend w Toruniu. Czy ktoś wie o co chodzi? Nie znalazłem wcześniej informacji odnośnie tak zacnej imprezy. O co chodzi z tytułem " Mistrza Polski " ? Był ktoś? Ma jakieś zdjęcia? Listę wyników? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur D. Napisano 24 Maja 2022 Share Napisano 24 Maja 2022 (edytowane) Błędny link Edytowane 24 Maja 2022 przez Artur D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SklejaczPlastiku Napisano 27 Maja 2022 Autor Share Napisano 27 Maja 2022 Info o zawodach znalazłem na facebookowym profilu " Herculesa", wstawione było na kilka dni przed imprezą, niestety za późno żebym się pojawił. Kto wie, może bym zdobył tytuł mistrza Trudno. Czekam na jakąkolwiek relację z imprezy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi