keravnos Napisano 25 Maja 2022 Share Napisano 25 Maja 2022 I cyk, kolejny model do kolekcji. Tym razem T-10M od Trumpetera. Model zrobiony praktycznie prosto z pudła, no poza gąsienicami które wymieniłem na Friule. Malowany Farbami Gunze, chemia jak zawsze od Ammo. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 25 Maja 2022 Share Napisano 25 Maja 2022 Fajny model. Dopiero co oglądałem model T-10 też w malowaniu z Pragi z 1968. Przypadek czy zmówiliście się z kolegą. Pozdrawiam. Andrzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keravnos Napisano 26 Maja 2022 Autor Share Napisano 26 Maja 2022 10 godzin temu, Endrju napisał: Fajny model. Dopiero co oglądałem model T-10 też w malowaniu z Pragi z 1968. Przypadek czy zmówiliście się z kolegą. Pozdrawiam. Andrzej. Zupełny przypadek. Sam model skończyłem już jakieś 2 miesiące tylko nie mogłem się zebrać żeby wrzucić fotki do galerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 26 Maja 2022 Share Napisano 26 Maja 2022 Co by nie powiedzieć to rzadki przypadek bo model bardzo niszowy, praktycznie w tym samym malowaniu i praktycznie w tym samym czasie pojawia się w galeri. Pozdrawiam. Andrzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi