keravnos Posted May 25, 2022 Share Posted May 25, 2022 I cyk, kolejny model do kolekcji. Tym razem T-10M od Trumpetera. Model zrobiony praktycznie prosto z pudła, no poza gąsienicami które wymieniłem na Friule. Malowany Farbami Gunze, chemia jak zawsze od Ammo. 10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endrju Posted May 25, 2022 Share Posted May 25, 2022 Fajny model. Dopiero co oglądałem model T-10 też w malowaniu z Pragi z 1968. Przypadek czy zmówiliście się z kolegą. Pozdrawiam. Andrzej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
keravnos Posted May 26, 2022 Author Share Posted May 26, 2022 10 godzin temu, Endrju napisał: Fajny model. Dopiero co oglądałem model T-10 też w malowaniu z Pragi z 1968. Przypadek czy zmówiliście się z kolegą. Pozdrawiam. Andrzej. Zupełny przypadek. Sam model skończyłem już jakieś 2 miesiące tylko nie mogłem się zebrać żeby wrzucić fotki do galerii Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endrju Posted May 26, 2022 Share Posted May 26, 2022 Co by nie powiedzieć to rzadki przypadek bo model bardzo niszowy, praktycznie w tym samym malowaniu i praktycznie w tym samym czasie pojawia się w galeri. Pozdrawiam. Andrzej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts