tees Napisano 1 Lipca 2008 Share Napisano 1 Lipca 2008 (edytowane) Witam Kolegów. Jestem nowy na forum więc mam tremę i w związku z tym proszę o wyrozumiałość w razie potknięć. Czy ktoś widział może MI 8 lub MI 17 z BILKA. Edytowane 3 Lipca 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Botan Napisano 2 Lipca 2008 Share Napisano 2 Lipca 2008 Po pierwsze to wyłącz Caps Lock. Zdaje mi się że to przepaki Zviezdy, z dodanymi ciekawszymi kalkami (Bo w Mi-8 zviezdy były chyba malowania radzieckie czy rosyjskie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flynavy Napisano 2 Lipca 2008 Share Napisano 2 Lipca 2008 Porównywałem zdjęcia wyprasek Zviezdy i Bilka - identyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tees Napisano 3 Lipca 2008 Autor Share Napisano 3 Lipca 2008 Dzięki za informacje. Zobaczymy co to jest naprawde bo zamówilem dzisiaj Mi ósemke. Sorry za mój pierwszy niefortunny post. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi