Mitrandir Napisano 21 Lipca 2022 Autor Share Napisano 21 Lipca 2022 A ktoś to jeszcze w ogóle ogląda... lub pamięta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 21 Lipca 2022 Share Napisano 21 Lipca 2022 Ja nie oglądałem ale chętnie bym obejrzał warsztat Ospreya. W czasach gdy jeszcze sklejałem śmigłowce, a było to wieki temu, Osprey był moim wielkim marzeniem ale model w tych czasach był nieosiągalny dla mnie. Może jednak zaryzykuję prośbę o Ospreya. Żona mnie wyzywa regularnie od gadów. Jestem przyzwyczajony. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 21 Lipca 2022 Autor Share Napisano 21 Lipca 2022 7 godzin temu, Endrju napisał: Ja nie oglądałem ale chętnie bym obejrzał warsztat Ospreya. W czasach gdy jeszcze sklejałem śmigłowce, a było to wieki temu, Osprey był moim wielkim marzeniem ale model w tych czasach był nieosiągalny dla mnie. Może jednak zaryzykuję prośbę o Ospreya. Żona mnie wyzywa regularnie od gadów. Jestem przyzwyczajony. A uprzejmie proszę, wystarczy zajrzeć... https://modelwork.pl/topic/27692-cv-22b-osprey-soc-172-hasegawa/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PabloA Napisano 1 Sierpnia 2022 Share Napisano 1 Sierpnia 2022 Piękny Ci on! Fajnie, że zdecydowałeś się na tak oryginalne malowanie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 2 Sierpnia 2022 Autor Share Napisano 2 Sierpnia 2022 16 godzin temu, PabloA napisał: Piękny Ci on! Fajnie, że zdecydowałeś się na tak oryginalne malowanie! Pewnie niedługo przyjdzie pora na jego młodszego braciszka AW-101 NAVSARH 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi