Mitrandir Napisano 21 Lipca 2022 Autor Napisano 21 Lipca 2022 A ktoś to jeszcze w ogóle ogląda... lub pamięta... Cytuj
Endrju Napisano 21 Lipca 2022 Napisano 21 Lipca 2022 Ja nie oglądałem ale chętnie bym obejrzał warsztat Ospreya. W czasach gdy jeszcze sklejałem śmigłowce, a było to wieki temu, Osprey był moim wielkim marzeniem ale model w tych czasach był nieosiągalny dla mnie. Może jednak zaryzykuję prośbę o Ospreya. Żona mnie wyzywa regularnie od gadów. Jestem przyzwyczajony. 1 1 Cytuj
Mitrandir Napisano 21 Lipca 2022 Autor Napisano 21 Lipca 2022 7 godzin temu, Endrju napisał: Ja nie oglądałem ale chętnie bym obejrzał warsztat Ospreya. W czasach gdy jeszcze sklejałem śmigłowce, a było to wieki temu, Osprey był moim wielkim marzeniem ale model w tych czasach był nieosiągalny dla mnie. Może jednak zaryzykuję prośbę o Ospreya. Żona mnie wyzywa regularnie od gadów. Jestem przyzwyczajony. A uprzejmie proszę, wystarczy zajrzeć... https://modelwork.pl/topic/27692-cv-22b-osprey-soc-172-hasegawa/ 1 Cytuj
PabloA Napisano 1 Sierpnia 2022 Napisano 1 Sierpnia 2022 Piękny Ci on! Fajnie, że zdecydowałeś się na tak oryginalne malowanie! Cytuj
Mitrandir Napisano 2 Sierpnia 2022 Autor Napisano 2 Sierpnia 2022 16 godzin temu, PabloA napisał: Piękny Ci on! Fajnie, że zdecydowałeś się na tak oryginalne malowanie! Pewnie niedługo przyjdzie pora na jego młodszego braciszka AW-101 NAVSARH 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi