macias13_84 Napisano 21 Czerwca 2022 Share Napisano 21 Czerwca 2022 Jak w temacie może komuś zalega w magazynku, poszukuje wersji Direct Vision Shermana III lub innaczej M4A2. Mam M4A1 na wózkach od M3, chciałbym pomidorach kadłub z tymi wózkami i zmontować Quizil Ribat lub Monte Cassino, a z drugiego mixa Tobruk lub Cassino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinello Napisano 21 Czerwca 2022 Share Napisano 21 Czerwca 2022 Odezwę się po urlopie, po 27.06. Chyba że sprawa przestanie być aktualna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinello Napisano 21 Czerwca 2022 Share Napisano 21 Czerwca 2022 Teraz, martinello napisał: Odezwę się po urlopie, po 27.06. Chyba że sprawa przestanie być aktualna. Przy okazji - co chciałbyś "pomidorach" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macias13_84 Napisano 22 Czerwca 2022 Autor Share Napisano 22 Czerwca 2022 Ja teraz też jestem na urlopie i pisze z komórki, pewnie źle kliknąłem i słownik poprawił. Miało być podmienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi