Crosman Napisano 6 Lipca 2006 Share Napisano 6 Lipca 2006 Witam. Mam pytanie do kolegów modelarzy. Przeglądając forum bardzo mi się spodobał efekt wody Okonka. Sam bardzo chciałbym mieć taką rzecz w domu. I tu właśnie tkwi moje pytanie. Chciałbym skleić jakiś niedrogi, mały i w miarę ładny okręcik (najlepiej wojskowy). Jako, że jestem zielony całkowicie w sprawach plastikowych chciałbym wiedzieć gdzie można kupić takie zabawki (musi być ona tania, max z 20- 25 zł- jestem tylko biednym uczniem, a teraz raczej studentem). Jeśli dobrze zrozumiałem artykuł Okonka okręt taki musi mieś odejmowane dno. Proszę o jakieś wskazówki. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz75 Napisano 6 Lipca 2006 Share Napisano 6 Lipca 2006 popatrz tutaj na przykład http://www.mojehobby.pl/katalog.php?grupa_p=1&kateg=102327 yamato kosztuje ok 27 pln chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 6 Lipca 2006 Share Napisano 6 Lipca 2006 No to widze, ze na cos sie te moje wypociny przydaly Proponuje na poczatek jakis z modeli Revella. Jesli chodzi o linie wodna to zawsze mozesz przeciac kadlub Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crosman Napisano 6 Lipca 2006 Autor Share Napisano 6 Lipca 2006 Oj przydały się, a ja zainponowały ahhh... tylko pogratul;ować i pozazdrościć talentu . Jeszcze mi się przypomniało, że dużo tanich modelików jest w hipermarketach. Jutro mnie czeka wycieczka na poszukiwanie modelu. Aha i jeszcze jedno pytanko, czy jak pomaluję pływadło pedzelkami to będzie to jakoś w miarę wyglądać Bo pryskawki nie posiadam. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 6 Lipca 2006 Share Napisano 6 Lipca 2006 Ja malowalem w Kalininie wlasnie tak nadbudowki i poprawialem kadlub. Bedzie OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godfryd Napisano 7 Lipca 2006 Share Napisano 7 Lipca 2006 Zalezy jakim pędzlem. Nie polecam do dużych powierzchni modelarskich jakoś. Ja wole te kupione w sklepach dla artystów. No ale kto co woli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi