kazio Napisano 10 Lipca 2008 Napisano 10 Lipca 2008 Wiem że będą u Was zawody we wrześniu organizowane , więc może się tam zjawie Skąd masz takie informacje? Będą, ale nie wiedziałem, że już je reklamowali. W necie i w rzeczywistości chyba jeszcze nawet programu z wykazem klas nie ma, ale zapraszamy, blisko macie . Zresztą z nazwy to my jesteśmy tak jakby Waszą filią, z III-ką. Kojarze kilku gości właśnie od Was A młodego Pana w białej pasiastej koszuli? To ja. pierwszy dzień zawodów , godzina około po 9 rano No to z Czompasem gadałeś, jak się zachwycał tym ciągnikiem, wysoki i łysy. Cytuj
Artez Napisano 10 Lipca 2008 Autor Napisano 10 Lipca 2008 nie ma przyklejonych grud ziemi, zacieków z błota itp :] ani na kołach ani na gąskach :] Prawie cała wanna jest właśnie w wszelkich grudach itp. , ale zdjęcia tego nie obrazują , bym musiał jedynie zrobić na wanne z flashem zeby było widać ... Na kołach jest gdzie nie gdzie , a na gąskach nie robiłem. Nie lubie całych modeli ubabranych w błocie. Skąd masz takie informacje? Tak słyszałem Ale dokładnie którego to nie wiem , wiem że we Wrześniu. No do Poznania kawałek drogi , ze 2,5 godz autem . A młodego Pana w białej pasiastej koszuli? To ja. Oj już tak dobrze to nie pamiętam, jakbym był dłużej to bym skojarzył na pewno. No to z Czompasem gadałeś, jak się zachwycał tym ciągnikiem, wysoki i łysy. No to była ta osoba . Już w Toruniu się zachwycał tym ciągnikiem:) Wkońcu kupił ten model z afv bo jak z nim chwile gadałem to miał plany. Pzd|2 Cytuj
adamp Napisano 20 Marca 2010 Napisano 20 Marca 2010 sorry za odświeżenie tematu-też kleję M4 i chciałbym zmienić gąsiennice-co polecacie-pasowałyby te od Stuarta z AFV? Cytuj
MrKarcio Napisano 20 Marca 2010 Napisano 20 Marca 2010 Bardzo podoba mi się styl malowania. Gratulacje Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi