kazio Napisano 10 Lipca 2008 Share Napisano 10 Lipca 2008 Wiem że będą u Was zawody we wrześniu organizowane , więc może się tam zjawie Skąd masz takie informacje? Będą, ale nie wiedziałem, że już je reklamowali. W necie i w rzeczywistości chyba jeszcze nawet programu z wykazem klas nie ma, ale zapraszamy, blisko macie . Zresztą z nazwy to my jesteśmy tak jakby Waszą filią, z III-ką. Kojarze kilku gości właśnie od Was A młodego Pana w białej pasiastej koszuli? To ja. pierwszy dzień zawodów , godzina około po 9 rano No to z Czompasem gadałeś, jak się zachwycał tym ciągnikiem, wysoki i łysy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artez Napisano 10 Lipca 2008 Autor Share Napisano 10 Lipca 2008 nie ma przyklejonych grud ziemi, zacieków z błota itp :] ani na kołach ani na gąskach :] Prawie cała wanna jest właśnie w wszelkich grudach itp. , ale zdjęcia tego nie obrazują , bym musiał jedynie zrobić na wanne z flashem zeby było widać ... Na kołach jest gdzie nie gdzie , a na gąskach nie robiłem. Nie lubie całych modeli ubabranych w błocie. Skąd masz takie informacje? Tak słyszałem Ale dokładnie którego to nie wiem , wiem że we Wrześniu. No do Poznania kawałek drogi , ze 2,5 godz autem . A młodego Pana w białej pasiastej koszuli? To ja. Oj już tak dobrze to nie pamiętam, jakbym był dłużej to bym skojarzył na pewno. No to z Czompasem gadałeś, jak się zachwycał tym ciągnikiem, wysoki i łysy. No to była ta osoba . Już w Toruniu się zachwycał tym ciągnikiem:) Wkońcu kupił ten model z afv bo jak z nim chwile gadałem to miał plany. Pzd|2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamp Napisano 20 Marca 2010 Share Napisano 20 Marca 2010 sorry za odświeżenie tematu-też kleję M4 i chciałbym zmienić gąsiennice-co polecacie-pasowałyby te od Stuarta z AFV? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrKarcio Napisano 20 Marca 2010 Share Napisano 20 Marca 2010 Bardzo podoba mi się styl malowania. Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi