wlby Napisano 8 Lipca 2008 Share Napisano 8 Lipca 2008 Witam, jak już niektórzy użytkownicy wiedzą z moich postów, jestem początkujacym modelarzem i mam pytanko: jak to o was wygląda, czy wpierw malujecie pojedyńcze części i potem sklejacie wszystko do kupy, czy sklejacie i malujecie wszystko razem starając sie żeby nie pomalować inne częsci (co jest trudne w przy małych częściach ) ? Pozdrawiam Wielebny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 8 Lipca 2008 Share Napisano 8 Lipca 2008 Musisz każdą część rozpatrzyć indywidualnie. Pooglądaj sobie relacje z budów kolegów, to będziesz wiedział co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wlby Napisano 8 Lipca 2008 Autor Share Napisano 8 Lipca 2008 właśnie tak sie pytam, ponieważ odbudowuje sobie moje ukochane volvo FH16 które jak składałem to zawaliłem kompletnie Teraz nie chce mieć juz takiej sytuacji, ze najpierw pomalowałem części kabiny i potem przy sklejaniu, klej wszysko zepsół, zresztą jak bym Wam pokazał zdjecia to byście mnie wyśmiali , ale teraz jestem zmotywowany do odbudowy, jak wszystko sie uda zamieszcze zdięcia w Warsztacie, narazie nie chce sie narażać na pośmiewisko jak coś pójdzie nie tak Pozdrawiam Wielebny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 8 Lipca 2008 Share Napisano 8 Lipca 2008 wlby od tego jest forum, aby koledzy mogli Ci doradzić żeby wszystko poszło lepiej przy sklejaniu . Jak długo tu jestem to jeszcze się nie spotkałem z wyśmiewaniem czyjegoś modelu, więc się nie przejmuj i zakładaj temat z odbudowy Volva . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wlby Napisano 8 Lipca 2008 Autor Share Napisano 8 Lipca 2008 Zobacze jak jutro mi sie uda coś zrobić to załorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 8 Lipca 2008 Share Napisano 8 Lipca 2008 Czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi