Staruch Napisano 9 Lipca 2008 Share Napisano 9 Lipca 2008 Witam!! Mam prośbę o pomoc w wybraniu modelu dla nowicjusza w sklejaniu okrętów Interesowały by mnie Japońskie Okręty w skali 1:700. Wcześniej jako pierwszy model sklejałem czołga także co nieco mam pojęcia o modelarstwie(takie liźniecie tematu). Powiem szczerze, że po jego sklejeniu przyszedł czas na wybranie ścieżki jaką będę podążał. Odrzucił na starcie lotnictwo, a teraz poważnie się waham pomiędzy pancerką a marynarką Proszę o pomoc:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebaar Napisano 13 Lipca 2008 Share Napisano 13 Lipca 2008 Jeżeli chodzi o wybór japońskich okrętów to jest całkiem szeroki, na początek poleciłbym jakiś niszczyciel z oferty firm Tamiya, Aoshima lub Hasegawa. Jest jeszcze PIT-ROAD z naprawdę porządnymi zestawami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi