Sjmport Napisano 28 Lipca 2022 Share Napisano 28 Lipca 2022 Ja to tak z czystej ciekawości zbudowałem. Choć budowa to za duże słowo. Raptem 4 części do złożenia. Sprayowane czarna farbą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 28 Lipca 2022 Share Napisano 28 Lipca 2022 (edytowane) czemu łączenie połówek kadłuba niewyszlifowane ? tak samo ta bruzda na kiosku której nie powinno być : masz w modelu 4 części a wszystkie łączenia niedopracowane - sorry ale słabo to wygląda Edytowane 28 Lipca 2022 przez M.A.V. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sjmport Napisano 28 Lipca 2022 Autor Share Napisano 28 Lipca 2022 Bruzda jest nawet na pudełku na arcie pokazana oraz na obrazku złożonego modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sjmport Napisano 28 Lipca 2022 Autor Share Napisano 28 Lipca 2022 To też mój pierwszy okręt więc błędy są. Każdy kolejny będzie lepszy. Plus model idzie na zabawkę dla dziecka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 28 Lipca 2022 Share Napisano 28 Lipca 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi