elefantes Napisano 3 Marca 2010 Autor Napisano 3 Marca 2010 Powolutku zabrałem się za wnętrze kabiny. Fotki jeszcze ciepłe c.d.n. Cytuj
Krzychu126 Napisano 3 Marca 2010 Napisano 3 Marca 2010 Bardzo ładne wnętrze Takie klimatyczne Pozdrawiam! Cytuj
fliper_nx Napisano 4 Marca 2010 Napisano 4 Marca 2010 O właśnie podziwiam takich modelarzy jak Ty , za idealny dobór kolorów , wygląda to ciekawie, a zarazem old school'owo , pozdrawiam. Cytuj
elefantes Napisano 29 Stycznia 2011 Autor Napisano 29 Stycznia 2011 Odświeżam temat co oznacza, że powoli będę kończył model. Wsadziłem na chwilę obecną kokpit do środka i teraz mam nadzieje już pójdzie z górki. Plan jest taki aby pokazać model w Bytomiu Niestety wklejenie szyb, zwłaszcza przedniej to była istna droga przez mekę. W końcowym efekcie upaćkałem je troche klejem cdn Cytuj
Bodzio Napisano 29 Stycznia 2011 Napisano 29 Stycznia 2011 Ja cię kręcę Jednak wycofuje słowa które powiedziałem w temacie z Dafem- firmowe malownie mi się nie przejadło i wygląda fenomenalnie Super. Pozdrawiam. Cytuj
elefantes Napisano 14 Lutego 2011 Autor Napisano 14 Lutego 2011 Ku mojemu zaskoczeniu rozwaliła mi się kalka Truck OF The Year i troche sie napociłem żeby ją do kupy poskładać Tymczasem przymiarka na sucho wygląda tak: cdn Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi