elefantes Napisano 3 Marca 2010 Autor Share Napisano 3 Marca 2010 Powolutku zabrałem się za wnętrze kabiny. Fotki jeszcze ciepłe c.d.n. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 3 Marca 2010 Share Napisano 3 Marca 2010 Bardzo ładne wnętrze Takie klimatyczne Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 4 Marca 2010 Share Napisano 4 Marca 2010 O właśnie podziwiam takich modelarzy jak Ty , za idealny dobór kolorów , wygląda to ciekawie, a zarazem old school'owo , pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 29 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 29 Stycznia 2011 Odświeżam temat co oznacza, że powoli będę kończył model. Wsadziłem na chwilę obecną kokpit do środka i teraz mam nadzieje już pójdzie z górki. Plan jest taki aby pokazać model w Bytomiu Niestety wklejenie szyb, zwłaszcza przedniej to była istna droga przez mekę. W końcowym efekcie upaćkałem je troche klejem cdn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 29 Stycznia 2011 Share Napisano 29 Stycznia 2011 Ja cię kręcę Jednak wycofuje słowa które powiedziałem w temacie z Dafem- firmowe malownie mi się nie przejadło i wygląda fenomenalnie Super. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 14 Lutego 2011 Autor Share Napisano 14 Lutego 2011 Ku mojemu zaskoczeniu rozwaliła mi się kalka Truck OF The Year i troche sie napociłem żeby ją do kupy poskładać Tymczasem przymiarka na sucho wygląda tak: cdn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 14 Lutego 2011 Share Napisano 14 Lutego 2011 Słodziak Mi się bardzo podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi