Lucas HS Napisano 18 Lipca 2008 Share Napisano 18 Lipca 2008 Hej. Właśnie otworzyłem nową farbkę revella. Wodną. Patrzę... fiolet. Rozmieszałem... dalej fiolet, tym razem połyskujący. Oto fotka. Farbka, warstwa rozmieszanej farbki położona aerkiem, a na dole, resztki drobinek metalizera. Tych drobinek z farbce jest tak mało, że nie ma prawa to wyglądać jak miedź, tylko jak fiolet perła. To samo ze złotą farbką, tylko ona jest niebieska. O dziwo kolory aluminium i żelazo (też metalizery!!) Są całkiem OK. Inne matowe farbki wodne też spoko. Mam trefne farbki? Mój wujek mieszka obok fabryki tych farbek, więc może chyba tam nasłać ekipę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemos19 Napisano 18 Lipca 2008 Share Napisano 18 Lipca 2008 Może poprostu bardzo słabo wymieszałeś i na dnie zrobiła się już nie glutoza metalowa ale skorupa metalowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 18 Lipca 2008 Autor Share Napisano 18 Lipca 2008 Nie... tak nie jest. Rozmieszałem bardzo dobrze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 18 Lipca 2008 Share Napisano 18 Lipca 2008 No to reklamacja do revella ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 18 Lipca 2008 Autor Share Napisano 18 Lipca 2008 Taa, ty Mateusz mądry bardzo jesteś Wiesz to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erkamo Napisano 18 Lipca 2008 Share Napisano 18 Lipca 2008 Cholera, Lucas HS zmartwiles mnie tym, bo wlasnie zamierzalem zakupc pare tych farbek. W tym rowniez Kupfer. One maja niezle opinie, jesli chodzi o jakosc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miodek Napisano 18 Lipca 2008 Share Napisano 18 Lipca 2008 A ja mam problem z olejnym clearem revella - pomarańczowy jest tak mętny że można go stosować jako jasnoszary mat, z lekkim odcieniem pomarańczowego. Po probtu żal ten Revell - wole Pactre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 18 Lipca 2008 Autor Share Napisano 18 Lipca 2008 Spróbuję poczekać aż miedź osiądzie i odessam trochę fioletu. Zobaczymy, czy kolor będzie lepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 18 Lipca 2008 Share Napisano 18 Lipca 2008 Taa, ty Mateusz mądry bardzo jesteś Wiesz to No Łukasz , cholera , ja to bym juz im tam awanture robił , bo jezeli kolor ma być taki jak na nalepce to taki powinien być , a nie zabawy z odsysaniem i jakimis tam dziadostwami . Pisze maila , pokazuje fotke co sie dzieje no i czekam na odp . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 18 Lipca 2008 Autor Share Napisano 18 Lipca 2008 Łooołołoł... pomyślałem "nie może być" pomieszałem jeszcze raz, tym razem jeszcze dłużej i co znalazłem na dole puszki? Jednak był mały glucik. Nie wierzyłem. Zawsze mieszałem dostatecznie długo! Nie tym razem. Trochę nierówne warstwy ale miejscami wygląda świetnie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 18 Lipca 2008 Share Napisano 18 Lipca 2008 " tak mieszałem dostatecznie długo" Dobrze ze sie wyjaśniło ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 18 Lipca 2008 Autor Share Napisano 18 Lipca 2008 Coś przekręciłeś ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi