gren Napisano 21 Sierpnia 2022 Share Napisano 21 Sierpnia 2022 Wakacyjny przerwa skończona , niech coś się dzieje. Węgier 90 mm. Chyba moja najdłużej robiona figurka- przez 2 prace i 3 mieszkania.Garażuje na oknie i miecz mu się zwichrował , narazie tak zostanie doputy nie wrócę do domu , ale o tym fakcie narazie mam brak danych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gren Napisano 21 Sierpnia 2022 Autor Share Napisano 21 Sierpnia 2022 cd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gren Napisano 21 Sierpnia 2022 Autor Share Napisano 21 Sierpnia 2022 kurde wysłało mi sie 2 razy mam nadzieję że moderator to usunie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 21 Sierpnia 2022 Share Napisano 21 Sierpnia 2022 Powiem tak: figurka świetnie zrobiona, gęba pełna wyrazu, o płaszczu nie wspominając. Jednak zdjęcia psują przynajmniej o połowę efekt. Za ciemne, pełne hektarów białego tła dookoła, miejscami z paluchamy. Ja wiem, że różnych rzeczy trzeba się po prostu nauczyć. Ucz się zatem, Waść, bo coraz lepsze laleczki robisz i warto to pokazać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gren Napisano 22 Sierpnia 2022 Autor Share Napisano 22 Sierpnia 2022 8 godzin temu, zaruk napisał: .....Ucz się zatem Waść. ... Dzięki. No nauka nie bardzo mi idzie .Chyba jednak zapodam wiekszy namiot bezcieniowy . (Mały i tak został w domu jechałem tylko na miesiąc a mam dość mały pojazd ) I mam nadzieję że to trochę pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 22 Sierpnia 2022 Share Napisano 22 Sierpnia 2022 Ja bym zaczął od przeczytania samouczków dotyczących robienia zdjęć modelom. Znajdziesz taki na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 22 Sierpnia 2022 Share Napisano 22 Sierpnia 2022 Dobrze zaruk gada, wódkę mu postaw Sam namiot niewiele Ci tu pomoże, ważne jest światło - mam i już to przerabiałem... Pozwoliłem sobie pobawić się Twoim zdjęciem w obróbce - niestety, na słabej jakości... Ale i tak lepiej widać niż na Twoich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gren Napisano 22 Sierpnia 2022 Autor Share Napisano 22 Sierpnia 2022 Chyba zlecę zdjęcia kumplowi bo mam wrażenie że temat mnie przerasta.jeszcze coś poczytam i wstrzymam się z namiotem . A potem zobaczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi