PitersonL Napisano 27 Sierpnia 2022 Share Napisano 27 Sierpnia 2022 Szanowni Państwo, jak sypać to sypać. tym razem na tapecie SUczka z 76mm kiełbaską w pysku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 28 Sierpnia 2022 Share Napisano 28 Sierpnia 2022 Nie znam się na ruskiej pancerce, więc zapytam - czy ten wszechogarniający połysk to właściwe rozwiązanie jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Model FAN Napisano 30 Sierpnia 2022 Share Napisano 30 Sierpnia 2022 Jak dla mnie za bardzo się błyszczy, nie wiem czy to wina zdjęć czy użytego lakieru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PitersonL Napisano 2 Września 2022 Autor Share Napisano 2 Września 2022 niestety lakier nie chciałbym już przy nim manipulować. Mam pytanie jaki lakier matowy polecacie, jak nanosicie i czym go rozcięczać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PitersonL Napisano 2 Września 2022 Autor Share Napisano 2 Września 2022 świetny do dioramy z cyklu "właśnie spadł deszcz" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Model FAN Napisano 6 Września 2022 Share Napisano 6 Września 2022 W dniu 2.09.2022 o 07:46, PitersonL napisał: niestety lakier nie chciałbym już przy nim manipulować. Mam pytanie jaki lakier matowy polecacie, jak nanosicie i czym go rozcięczać? Ja używam Tamiya XF-86 Lakier bezbarwny matowy oraz Tamiya X-20A Rozcieńczalnik do farb akrylowych po wymieszaniu nakładam aerografem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 7 Września 2022 Share Napisano 7 Września 2022 Model ma potencjał ale mega się błyszczy. Ja ostatnio używam lakieru matowego Gunze nanoszę go aerografem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi