zimi Napisano 19 Lipca 2008 Share Napisano 19 Lipca 2008 Postanowiłem odpocząć sobie troche od IIWŚ i zrobić jakąś kolekcje czegoś , padło na sowieckiego BTR-152 w 1:72 ICM'u, postaram sie tutaj w miare postępów zamieszczać zdjęcia trójcy BTR jak narazie fotki wersji transportera i budowy 1. Przy tym modelu wiele pracy już nie ma, bo tylko kilka wałów przy podwoziu, reflektory, zdrezak i osłony od reflektorów, i oczywiście malowanie:) i tak apropo, wszystkie 3 BTR'y będą mieć polskie orzełki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yonex13 Napisano 19 Lipca 2008 Share Napisano 19 Lipca 2008 Bardzo cieszmy nie to że wszystkie modele będą miały polskiego orzełka przynajmniej będę sie czuł jak w polsce hehe By się pzydał albo nowy aparat albo robić ostrzejsze zdjęcia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zimi Napisano 19 Lipca 2008 Autor Share Napisano 19 Lipca 2008 Chwilowo nie mogłem zrobić lepszych zdjęć, ale jak odzyskam aparat to od razu robie nowe zdjątka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yonex13 Napisano 19 Lipca 2008 Share Napisano 19 Lipca 2008 No to spox... Zaraz lukne na te fotki szczegółowo jeśli się da... Nie nic nie widać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zimi Napisano 19 Lipca 2008 Autor Share Napisano 19 Lipca 2008 Tutaj zdjątka w lepszej jakości: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yonex13 Napisano 19 Lipca 2008 Share Napisano 19 Lipca 2008 Widać przynajmniej ja to widze że model czysto sklejony w ogóle, ale mam jedno pytanie czemu pół modelu jest zielona a pół modelu jest białe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kermit zaba Napisano 19 Lipca 2008 Share Napisano 19 Lipca 2008 Witam! Wielki plus za tematykę, siadam w pierwszym rzędzie i kibicuję Moja 152K czeka w kolejce, a właściwie moczy się w zmywaczu. Powodzenia i uważaj na górną płytę przykrywającą przedział desantu. Lubi odstawać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zimi Napisano 19 Lipca 2008 Autor Share Napisano 19 Lipca 2008 Widać przynajmniej ja to widze że model czysto sklejony w ogóle, ale mam jedno pytanie czemu pół modelu jest zielona a pół modelu jest białe I do tego spód czarny:D. A tak na serio to tak ICM wymyslił, pewnie dlatego że te 3 wersje różnią sie tylko dachem, a reszta to samo, bo 1 wersja jest bez dachu, 2 z płaskim dachem, a 3 czyli ta którą teraz robie z tym wielkim:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kermit zaba Napisano 19 Lipca 2008 Share Napisano 19 Lipca 2008 ICM robił kiedyś zielone wypraski, to jeszcze za czasów, kiedy logo było fioletowo-żółte, a pudełka miały zielone tło. Być może część wyprasek nie została zużyta i stara partia jest pakowana w nowe pudełka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi