Uapa Napisano 9 Września 2022 Share Napisano 9 Września 2022 A mi sie Twój sposób prowadzenia warsztatu podoba. Jedno ale/pytanie: to czołg porzucony? Stopień uszkodzeń powłoki lakierniczej jest... dramatyczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szakalaka813 Napisano 9 Września 2022 Autor Share Napisano 9 Września 2022 1 godzinę temu, Uapa napisał: A mi sie Twój sposób prowadzenia warsztatu podoba. Jedno ale/pytanie: to czołg porzucony? Stopień uszkodzeń powłoki lakierniczej jest... dramatyczny. Ja jakoś nie widzę tam dużych uszkodzeń lakierniczych, poza tym czołg, zgodnie ze zdjęciami, spadł razem z częścią mostu i nurkował w rzece Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Uapa Napisano 9 Września 2022 Share Napisano 9 Września 2022 Ten czołg wygląda jakby leżał w rzece przez dłuższy czas... poziom rdzy jest porażający... Albo to moje oczy Na zdjęciach tego nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szakalaka813 Napisano 9 Września 2022 Autor Share Napisano 9 Września 2022 (edytowane) 8 godzin temu, Uapa napisał: Ten czołg wygląda jakby leżał w rzece przez dłuższy czas... poziom rdzy jest porażający... Albo to moje oczy Na zdjęciach tego nie ma. Na modelu rdzy poza wydechem nie ma, jak już to brud Edytowane 9 Września 2022 przez Szakalaka813 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek12 Napisano 9 Września 2022 Share Napisano 9 Września 2022 2 minuty temu, Szakalaka813 napisał: Na modelu rdzy poza wydechem nie ma, jak już to bród Pewnie zdjęcia wyciągają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szakalaka813 Napisano 9 Września 2022 Autor Share Napisano 9 Września 2022 Teraz, Krzysiek12 napisał: Pewnie zdjęcia wyciągają Taa, muszę lepsze foty zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Uapa Napisano 9 Września 2022 Share Napisano 9 Września 2022 Jak na moje oczy i znajomość sprzętu z widzenia: czerwone - rdza zielone - brud Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szakalaka813 Napisano 9 Września 2022 Autor Share Napisano 9 Września 2022 (edytowane) 8 godzin temu, Uapa napisał: Jak na moje oczy i znajomość sprzętu z widzenia: czerwone - rdza zielone - brud No to mogę Cię zapewnić (i myślę, że potwierdzają to przyszłe zdjęcia), że tam nie ma rdzy (bo z jakiego powodu by tam miała być? ) to brud, płyny eksploatacyjne pojazdu i inne 'mokre' zabrudzenia. Edytowane 9 Września 2022 przez Szakalaka813 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 9 Września 2022 Share Napisano 9 Września 2022 Styrany mocno w chooooooj ,przydałby się kawałek ziemi i wody jak na zdjęciu :) , byłoby cacy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 9 Września 2022 Share Napisano 9 Września 2022 Jakieś brudzenie? Jest kosmos. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szakalaka813 Napisano 10 Stycznia 2023 Autor Share Napisano 10 Stycznia 2023 Powoli wracam do modelu, Drukowane gąsienice gotowe - tutaj typ 3a i 2 na każdej ze stron - więc można kończyć resztę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi