Bilonzo Napisano 20 Lipca 2008 Share Napisano 20 Lipca 2008 (edytowane) Pudełko, zadziwiła mnie jego wielkość w porównaniu z innymi : W mojej Scanii dali beznadziejne chromy. Poprostu są częściowo matowe... Macie jakąś radę na to Pozdrawiam Edytowane 6 Września 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 20 Lipca 2008 Share Napisano 20 Lipca 2008 To zobacz w zakupach , Jawkersa post , jak wygląda roadrunner przy citylinerze ;d . P.S. Ale obrusik wywaliłeś czerwony na stół xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 20 Lipca 2008 Autor Share Napisano 20 Lipca 2008 KRUGER_MAN ... Ty to tylko obrusy... . Akurat mi to zdjęcie nie chciało się wczytać xD. Foty robiłem tam gdzie było dobre światło . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
truckman Napisano 20 Lipca 2008 Share Napisano 20 Lipca 2008 Po tym wysypie tego modelu na allegro i sklepowych półkach czekałęm na tą relację. Zasiadam i kibicuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozi84 Napisano 20 Lipca 2008 Share Napisano 20 Lipca 2008 może wyjść z tego piękny model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 20 Lipca 2008 Share Napisano 20 Lipca 2008 CO do chromów to możesz zastosować alcada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 24 Lipca 2008 Share Napisano 24 Lipca 2008 Hehe... Jeśli coś Ci się nie podoba w tym modelu to byłbym chętny na niego, a jeśli jest dla Ciebie ciężarem to mogę Cię od niego uwolnić i wziąć go nawet za darmo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi