Kabanos Napisano 21 Lipca 2008 Share Napisano 21 Lipca 2008 Witam! Kolejny skończony model:) Dziękuje za porady w "mini warsztacie" Malowany farbami Model Master, w użyciu był też wash Mig'a Wiem, że nie jest poprawny z oryginalnym "F13" ale .... To tyle.. A teraz zdjęcia: To wszystko co mam do powiedzenia. Proszę tylko o komentarze, bo im więcej komentujecie, tym więcej się uczę. Pozdrawiam, Mateusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jendrass1 Napisano 21 Lipca 2008 Share Napisano 21 Lipca 2008 - srebrne liny na górnej płycie i poobijany na srebrno/aluminiowo - gąski srebrne, bez rdzy - co on taki podrapany ? ktoś do niego z działka strzelał tak namiętnie i pociski rykoszetowały od płyt pod kątem prostym ?! - gdzie jest antena radiostacji ? - na czym się trzymają te gąsienice na przednich płytach ? - ile tu jest kolorów - kamuflaż ? 2-3 i trochę brudku z aluminium tak ? - błotniki nie wygięte, farba miejscami grubo Podoba mi się, że przybrudziłeś go miejscami i gąski są też ok sklejone (przód, bo reszty nie widzę) Szczegóły szczególiki do zrobienia Spoko oko, działajcie Towarzyszu Modelarzu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 22 Lipca 2008 Share Napisano 22 Lipca 2008 Na minus: fotki świecąca się farba srebrne obicia na błotnikach chyba brak washa Na plus kalki ładnie pomalowane szczegóły próby z efektami ostrzału ciekawe malowanie nawet zgrabny :} Gdybyś zrobił ładniejsze foty, z tłem, model mógłby wyglądać lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 22 Lipca 2008 Share Napisano 22 Lipca 2008 Mi troche przypomina zabawke, mam tu na myśli tą zieleń. Jak stwierdził Pafica świeci się. Mnie też tak się wydaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kabanos Napisano 23 Lipca 2008 Autor Share Napisano 23 Lipca 2008 No fakt..ze zdjęciami się trochę pospieszyłem.. Ale miło, że chociaż coś jest na plus:) Bo ja tam jeszcze początkujący jestem xP Ale jednak zostaje przy 1/35...Przynajmniej na razie Dziękuje za komentarze i pozdrawiam, Mati Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi