TiroManiaK Napisano 13 Lipca 2006 Share Napisano 13 Lipca 2006 Witam wszystkich. Chciałbym zaprezentować swoje cacko. Może nie jest dopieszczone ale przecież człowiek uczy się na błedach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pszczółka Napisano 13 Lipca 2006 Share Napisano 13 Lipca 2006 Dawaj Foty a nie martw sie na zapas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TiroManiaK Napisano 13 Lipca 2006 Autor Share Napisano 13 Lipca 2006 Właśnie nie moge wrzucić fotek :(( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godfryd Napisano 13 Lipca 2006 Share Napisano 13 Lipca 2006 No to oogladalismy sobie nie ma co... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TiroManiaK Napisano 13 Lipca 2006 Autor Share Napisano 13 Lipca 2006 Spoko coś wykombinuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godfryd Napisano 13 Lipca 2006 Share Napisano 13 Lipca 2006 Czekaj bo nie nadążam.... zakładasz temat że chcesz cos pokazać a potem mówisz że nie możesz dać fotek... cool.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TiroManiaK Napisano 13 Lipca 2006 Autor Share Napisano 13 Lipca 2006 Sorki ale nie moja wina że nie chcą mi wejść zdjęcia. Troszkę cierpliwości nikogo nie zabije. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TiroManiaK Napisano 13 Lipca 2006 Autor Share Napisano 13 Lipca 2006 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/c7f8a15c3556220f.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TiroManiaK Napisano 13 Lipca 2006 Autor Share Napisano 13 Lipca 2006 Może cie mi powiedzieć jak zrobić żeby byly odrazu na forum a nie żeby wchodzić w nie?? To za chwlkę będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godfryd Napisano 13 Lipca 2006 Share Napisano 13 Lipca 2006 Tam masz pod/obok tego zdjęcia napis "pobierz pozostałe kody" klikasz na to a tam jest kilka takich linków i przy każdym pomoc. Najedż myszką na ten napis i przeczytaj który link do czego. Jak znajdzieśz odpowiedzni to go skopiuj do posta. Modelik fajny nawet. Mnie sie podoba. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pszczółka Napisano 13 Lipca 2006 Share Napisano 13 Lipca 2006 Może cie mi powiedzieć jak zrobić żeby byly odrazu na forum a nie żeby wchodzić w nie?? To za chwlkę będą Jeśli ie umiesz moge za ciebie to zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TiroManiaK Napisano 13 Lipca 2006 Autor Share Napisano 13 Lipca 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TiroManiaK Napisano 13 Lipca 2006 Autor Share Napisano 13 Lipca 2006 Za chwilke będzie reszta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godfryd Napisano 13 Lipca 2006 Share Napisano 13 Lipca 2006 Czy ta siatka z przodu nie jest krzywo?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TiroManiaK Napisano 13 Lipca 2006 Autor Share Napisano 13 Lipca 2006 (edytowane) Edytowane 13 Lipca 2006 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TiroManiaK Napisano 13 Lipca 2006 Autor Share Napisano 13 Lipca 2006 Czy ta siatka z przodu nie jest krzywo?? Siatka nie jest przymocowana na stałe dlatego tak wygląda zastanawiam się czy ją zostawić czy przykleić ale jak przykleje to nici z otwieraniem kabiny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fojer1 Napisano 13 Lipca 2006 Share Napisano 13 Lipca 2006 Tiro model SUPER ale proszę zmniejsz zdjęcia bo rozwalają forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pszczółka Napisano 13 Lipca 2006 Share Napisano 13 Lipca 2006 No no zaskoczyłeś mnie tirek podoba mi sie trzymaj forme dalej bedzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TiroManiaK Napisano 13 Lipca 2006 Autor Share Napisano 13 Lipca 2006 No no zaskoczyłeś mnie tirek podoba mi sie trzymaj forme dalej bedzie dobrze Dzięki ucze się od mistrza TORNADO Już rozglądam się za czymś nowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 13 Lipca 2006 Share Napisano 13 Lipca 2006 Mam dziwne wrażenie że kabina jest nie pomalowana, w każdym razie widać brak pomalowanych uszczelek w oknach. Mam też kilka uwag, mianowicie tylne nadkola w ciągniku zwisają na boki, klosze w naczepie są w złej kolejności pomalowane, no i te poduszki białe Natomiast daję wielkiego plusa za czystość sklejenia, a także za ładne wykonanie Ps.1 Acha co to są za półkola na klapie kufra na palety Celowo je robiłeś Ps.2 Fotki pozmniejszałem ale na drugi raz postaraj sie wstawiać je w formacie 800x600. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 14 Lipca 2006 Share Napisano 14 Lipca 2006 No moje gratulacje za wykonanie tak pięknego zestawu Czysto i ładnie sklejony z niewielkimi niedociągnięciami. Napisz coś o etapie sklejania jak ci się kleiło i w ogóle... Mnie się tu nie za bardzo widzi to, że ta kalkomania na drzwiach ciągnika nachodzi na ten czarny pasek z boku i pierwszy raz widzę, żeby grill z przodu do połowy był czarny a do połowy czerwony. Ale to tylko takie moje małe uwagi, także tym się za bardzo nie sugeruj Zestaw ogólnie mi się podoba, postaraj się następnym razem pomalować wszystkie elementy bo model wtedy ładniej sie prezentuje. Czy wybrałeś już nastepny model? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TiroManiaK Napisano 14 Lipca 2006 Autor Share Napisano 14 Lipca 2006 Mam dziwne wrażenie że kabina jest nie pomalowana, w każdym razie widać brak pomalowanych uszczelek w oknach. Mam też kilka uwag, mianowicie tylne nadkola w ciągniku zwisają na boki, klosze w naczepie są w złej kolejności pomalowane, no i te poduszki białe Natomiast daję wielkiego plusa za czystość sklejenia, a także za ładne wykonanie Ps.1 Acha co to są za półkola na klapie kufra na palety Celowo je robiłeś Ps.2 Fotki pozmniejszałem ale na drugi raz postaraj sie wstawiać je w formacie 800x600. Kabina ciągnika faktycznie nie jest pomalowana, gdyż robiłem ją wcześniej jak jeszcze nie wiedziałem jak malować. Te półkola wyszły samoistnie, być może farba miala takie nacieki. Jeśli chodzi o poduszki wydawało mi się że będą fajnie wyglądać dlatego pomalowałem je tyle że nie na biało a na szaro tak jak w ciągniku i do tego są jeszcze pomalowane siłowniki w naczepie tyle że ich nie widać Światła faktycznie żle pomalowałem ale już nic nie będe kombinował zostawie tak jak jest. A zdjecia były w formacie 800x600 choć mogę się mylić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TiroManiaK Napisano 14 Lipca 2006 Autor Share Napisano 14 Lipca 2006 No moje gratulacje za wykonanie tak pięknego zestawu Czysto i ładnie sklejony z niewielkimi niedociągnięciami. Napisz coś o etapie sklejania jak ci się kleiło i w ogóle... Mnie się tu nie za bardzo widzi to, że ta kalkomania na drzwiach ciągnika nachodzi na ten czarny pasek z boku i pierwszy raz widzę, żeby grill z przodu do połowy był czarny a do połowy czerwony. Ale to tylko takie moje małe uwagi, także tym się za bardzo nie sugeruj Zestaw ogólnie mi się podoba, postaraj się następnym razem pomalować wszystkie elementy bo model wtedy ładniej sie prezentuje. Czy wybrałeś już nastepny model? Jeśli chodzi o kalkomanie to niestety tak musi być ponieważ miała wycięcia na klamki w drzwiach jak zarówno na okna. Jeśli chodzi o klejenie to kleje już od dawna, postaram się zamieścić swoje poprzednie modele. Staram się kleić coraz lepiej. Mogę to robić cały czas tylko skąd brać na to kase Grill wygląda tak jak wygląda, następnym razem postaram się dokładnie odwzorować cały model. Planuje do tej naczepy podpiąć inny ciągnik już pomalowany i zrobiony porządnie. Proszę o podpowiedzi jaki ciągnik najlepiej by pasował. Myślę nad Scanią r500 v8 lub Volvo Fh 16 globtrotter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iraz Napisano 17 Lipca 2006 Share Napisano 17 Lipca 2006 JAK NA MÓJ GUST ŁADNY TYLKO TE FELGI W KONIU??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TiroManiaK Napisano 17 Lipca 2006 Autor Share Napisano 17 Lipca 2006 JAK NA MÓJ GUST ŁADNY TYLKO TE FELGI W KONIU??? Co to jest ten koń bo nie jarze? ? Jeśli chodzi o felgi w naczepie są malowane na srebrno a w Mercedesie takie mi sie podobały. Do tej naczepy planuje zakup innego ciągnika wiec bedzie calkiem inaczej wyglądał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi