bartel_alek Napisano 22 Lipca 2008 Share Napisano 22 Lipca 2008 (edytowane) Witam Pierwszy model, na którym próbowałem technik o których poczytałem na forum. Na razie nie jest "polakierowany" także można jeszcze się nim bawić ale nie mam troche pomysłu jutro postaram się dorzucić więcej zdjęć, na razie net działa jak by chciał a nie mógł:( Edytowane 22 Lipca 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 22 Lipca 2008 Share Napisano 22 Lipca 2008 Zdecydowanie daj wiecej fotek, ale juz jestem zaciekawiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartel_alek Napisano 22 Lipca 2008 Autor Share Napisano 22 Lipca 2008 dorzucam fotki, ale ciężko jest, strasznie wolno się uploaduja. Bde wdzieczny za porady, wiem że gąski trzeba zupdatepwać (musze gluta kupić)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zimi Napisano 22 Lipca 2008 Share Napisano 22 Lipca 2008 Jak tak patrze na zdjęcia, to koła jezdne ma za czyste, przybrudź je troche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartel_alek Napisano 22 Lipca 2008 Autor Share Napisano 22 Lipca 2008 na razie umiem robić tylko obicia (jak widać na modelu ), musze poczytać jeszcze, ale pewnie popróbuje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 22 Lipca 2008 Share Napisano 22 Lipca 2008 Teraz wiecej widac. Powiem tak, bardzo duzy plus za wspolczesna pancerke, ladnie sklejony. Poki co zamiast obijac czy brudzic to raczej popracuj nad malowaniem, bo farba jest dosc grubo polozona i troche pozalewala. Brakuje washa, tutaj by sporo detali wyciagnal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartel_alek Napisano 23 Lipca 2008 Autor Share Napisano 23 Lipca 2008 washa właśnie chciałem zrobić - muszę tylko poczytać jak:). Na tym modelu trochę chciałem poćwiczyć (obicia i przetarcia fajnie wyglądają). Co do malowania - w trakcie prac zmieniłem farby (Model Master Sand na mieszankę Humbroli) i jestem trochę niezadowolony z ich jakości (nie udało mi się rozrobić odpowiednio); Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zderzak Napisano 24 Lipca 2008 Share Napisano 24 Lipca 2008 Co do gąsek, to są z materiału, który ciężko przykleić. Miałem ten sam problem. Sterczały niemiłosiernie. Próbowałem wielokrotnie zwykłym klejem do modeli, ale nic nie dało. Dopiero zadziałała Poxilina, po której są "praktycznie" nie do oderwania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi