ppompka Napisano 23 Września 2022 Share Napisano 23 Września 2022 Na sprzedaż wystawiam zestaw: Zvezda 7267 Sukhoi SU-24M „Fencer-D” 1/72 Authentic Decals 72-76 Ukrainian Su-24M in digital camo - Ukrainian Air Force Eduard 73539 Su-24MR Trumpeter 01672 Cały zestaw nowy jedynie kadłub wyciągnięty z ramki. Model ma pewien defekt w postaci niedolewki na kadłubie co uwzgędniam już w cenie - widoczne na zdjęciu. Kalkomanie w chyba niedostępnym już nigdzie malowaniu. Cena - 220zł Możliwa wysyłka, najlepiej paczkomatem lub kurierem. Mogę wystawić na OLX to będzie tańszy paczkomat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ppompka Napisano 26 Września 2022 Autor Share Napisano 26 Września 2022 Up. Jak ktoś chciałby przygarnąć komplet to zapraszam na PW. Wspólnie może ustalimy cenę, zalega mi to w szafie, a potrzebuję miejsca po przeprowadzce. Jednocześnie szkoda mi żeby się zmarnowało 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi