Stojkovic Napisano 4 Października 2022 Share Napisano 4 Października 2022 Kolejna przygoda z rajdowym modelem za mną. Tym razem ukończyłem Forda Fiestę od Belkits. Model okazał się niezłym wyzwaniem ze względu na to, że pierwszy raz robiłem model na połysk z wykorzystaniem lakieru 2K. Popalić dały mi też kalki na przednich nadkolach. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 19 Października 2022 Autor Share Napisano 19 Października 2022 Tu dorzucam jeszcze kilka fotek na podstawce. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChuChu Napisano 20 Października 2022 Share Napisano 20 Października 2022 Trochę razi dopasowanie przedniego zderzaka i nierówno ułożone kalkomanie. Widać też nierówność na zderzaku. No i przy takiej podstawce, przydałby się jednak kierowca z pilotem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 20 Października 2022 Autor Share Napisano 20 Października 2022 4 godziny temu, ChuChu napisał: Trochę razi dopasowanie przedniego zderzaka i nierówno ułożone kalkomanie. Widać też nierówność na zderzaku. Panie, ja dopiero się uczę kłaść takie kalki na takich wytłoczeniach i owszem razi jeszcze brak kompetencji w tym zakresie, ale za jakieś 3 - 5 modeli będe juz umiał dużo lepiej ogarnąc taki zderzak i nadkola. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi