Herod Napisano 5 Października 2022 Share Napisano 5 Października 2022 (edytowane) Taki tam druk 3d. Nie siliłem się na jakieś szczególne malowanie. Skala 28mm czyli 1/56. Edytowane 5 Października 2022 przez Herod 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 5 Października 2022 Share Napisano 5 Października 2022 2,8 cm? Pewnie bym nie zauważył na stole, niesamowite, że malujesz takie rzeczy. Możesz wrzucić zdjęcie z zapałką normalnej wielkości lub z groszem (eurocentem jeśliś poza domem)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 5 Października 2022 Share Napisano 5 Października 2022 Ładnie wyglądają :), swoja droga to lubisz chyba upiększać zdjęcia ,bo takie ładne kolorowe wychodzą, żeby nie było to nie prztyczek, ale są podciągnięte : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herod Napisano 13 Października 2022 Autor Share Napisano 13 Października 2022 Dzięki. Zdjęcie z jednogroszówką. Natomiast w zdjęciach poprawiam balans bieli. Moja cyfrowa lustrzanka ma takie oprogramowanie jakie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jerzy_k Napisano 14 Października 2022 Share Napisano 14 Października 2022 Ładne, staranne malowanie - podoba mi się. Kamuflarz na panzershreckach i hełmach malowany z aero? Przynajmniej tak wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herod Napisano 14 Października 2022 Autor Share Napisano 14 Października 2022 Dzięki. Zgadza się, aero. Inaczej bym nie odwzorował oryginału. Przy czym chcę zaznaczyć, że to mój poziom "średni". Tutaj zamieszczam lepszy, sprzed dwóch lat. Może wrzucę jutro całość tamtego projektu. Na sam koniec - mam czterech panzergrenadierów z 12.SS z Alpine. Trzeba poćwiczyć malowanie twarzy 1/35. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi