jpl Napisano 7 Października 2022 Napisano 7 Października 2022 (edytowane) Od dziecka, można powiedzieć, fascynowało mnie zjawisko, że samoloty występują w różnych wersjach. To też doprowadziło mnie po latach do tego, że sklejam po kolei "jedenastki" z IBG i oto nadszedł moment na wersję "f". A zatem, na początek, jak zwykle, historia i inbox. Zapraszam! Edytowane 11 Listopada 2022 przez jpl 1 Cytuj
jpl Napisano 14 Października 2022 Autor Napisano 14 Października 2022 No dobrze, to zaczynamy sklejanie. Po przyjrzeniu się widzę, że tablica przyrządów mi się nieco przechyliła, ale to już poprawiłem. Zapraszam! Cytuj
jpl Napisano 21 Października 2022 Autor Napisano 21 Października 2022 To teraz płatowiec. Zapraszam! Cytuj
jpl Napisano 28 Października 2022 Autor Napisano 28 Października 2022 A teraz malowanie. Przypomina trochę malowanie polskie, ale to jednak nie do końca to samo. Zapraszam! Cytuj
jpl Napisano 4 Listopada 2022 Autor Napisano 4 Listopada 2022 No to teraz kalkomanie. Zapraszam! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi