Nikcook Napisano 9 Października 2022 Share Napisano 9 Października 2022 Witam, zazwyczaj maluje tamiya xf-60, jakie są najlepsze odpowiedniki tej farby z mr. hobby albo hataki c, lub jakie wy używacie do malowania swoich pojazdów?. W szczególności zależy mi na mr. hobby, aby wybrać jak najbardziej zbliżony kolor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blackriver Napisano 9 Października 2022 Share Napisano 9 Października 2022 https://www.kartonwork.pl/forum/viewtopic.php?t=2789 tu masz dyskusję, ja poszedłem na łatwiznę i nabyłem jakiś czas temu Mr.Hobby CS-582 - czyli modulation set do dunkelgelba, zestaw czterech farb od jasnego do ciemnego (i mam sprawę z bani bez zbędnego wnikania i doktoryzacji). Podstawowy to C39 Dark Yellow - hatake w zeszłym roku sobie odpuściłem, poza tym co już i tak z niej mam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi