jachud3 Napisano 15 Października 2022 Share Napisano 15 Października 2022 (edytowane) Cześć, Pozbędę się takiego potworka z tematyki Starłorsowej - Sokół Millennium od Revella w skali 1:72. Model jest nowy, wszystkie części są w zamkniętych woreczkach foliowych. Plastik jest fabrycznie pomalowany, jest to Easy-Kit więc wszystko pasuje na klik. Planowałem zdjąć z niego "farbę" i zrobić jak Bozia przykazała, ale trochę odeszła mi wena no i w sumie nie mam nawet na niego miejsca Cena 150 PLN + wysyłka Inpost 21 PLN. Preferowany odbiór osobisty (Warszawa Bielany) ze względu na delikatność zawartości, ale również wyślę paczkomatem w razie potrzeby. Edytowane 17 Marca 2023 przez jachud3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 22 Października 2022 Autor Share Napisano 22 Października 2022 Podbijam. Istnieje też możliwość wymiany za lotnictwo drugowojenne w 1:48 - do dogadania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 25 Listopada 2022 Autor Share Napisano 25 Listopada 2022 Podbijam. Obniżona cena w pierwszym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 19 Grudnia 2022 Autor Share Napisano 19 Grudnia 2022 Podbijam, obniżka ceny w pierwszym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 30 Grudnia 2022 Autor Share Napisano 30 Grudnia 2022 (edytowane) Noworoczna obniżka ceny w pierwszym poście. Edytowane 28 Stycznia 2023 przez jachud3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 28 Stycznia 2023 Autor Share Napisano 28 Stycznia 2023 Cena w dół Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 17 Marca 2023 Autor Share Napisano 17 Marca 2023 Podbijam. Nie ma chętnego na najszybszy złom w galaktyce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 18 Kwietnia 2023 Autor Share Napisano 18 Kwietnia 2023 Sprzedane, do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi