Sjmport Napisano 25 Października 2022 Share Napisano 25 Października 2022 Szukam potocznie określając tobołków sztuk kilka do wrzucenia na górę pojazdu robionego w klimatach post-apo. Coś jak zwinięte koce itp. Szukam również o ile są dostępne na rynku dwie figurki w klimatach Stalker do postawienia obok pojazdu i jakiegoś zombiaka w 1/72 lub 1/76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blackriver Napisano 25 Października 2022 Share Napisano 25 Października 2022 (edytowane) masz stl'e te akurat za free, poszukaj pod hasłem stalker free - w zombi stl też coś będzie... Edytowane 25 Października 2022 przez blackriver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sjmport Napisano 25 Października 2022 Autor Share Napisano 25 Października 2022 Niestety nie mam dostępu do drukarki 3D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 25 Października 2022 Share Napisano 25 Października 2022 masz na forum dwoch " drukarzy " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skinn3r Napisano 25 Października 2022 Share Napisano 25 Października 2022 5 godzin temu, Sjmport napisał: Szukam potocznie określając tobołków sztuk kilka do wrzucenia na górę pojazdu robionego w klimatach post-apo. Coś jak zwinięte koce itp. Szukam również o ile są dostępne na rynku dwie figurki w klimatach Stalker do postawienia obok pojazdu i jakiegoś zombiaka w 1/72 lub 1/76 Odezwij się na PW, mam figurki postapo w 1/72 A tobołki mogę wydrukować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi