Zderzak Napisano 28 Lipca 2008 Share Napisano 28 Lipca 2008 (edytowane) Witam! Lotnictwo ie jest moją specjalnością, ale przeglądając oferty sklepów natknąłem się na taką nowość - amerykański samolot zdalnie sterowany służący jako UAV Co ciekawe na stronie Italeri pisze RQ-1B, a w sklepie widziałęm RQ-1, nie wersja B, a numer katalogowy jest ten sam Strona w sklepie http://www.sklej.pl/model339_22393.html Pzdr Edytowane 6 Sierpnia 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 6 Sierpnia 2008 Share Napisano 6 Sierpnia 2008 Naliczyłem 23 części, zatem przeszło złotówa za jedną , ale letadło fajne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zderzak Napisano 6 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 6 Sierpnia 2008 Kolejne "dziwadełko" w 1:72 od Italerki. Tym razem coś takiego. Strona ze sklepu wraz z in-boxem i instrukcją Niestey cena o wiele większ bo ponad 100zł i to w małej skali http://www.mojehobby.pl/szczegoly.php?grupa_p=1&przedm=1250009&kateg=267301 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nexus Napisano 6 Sierpnia 2008 Share Napisano 6 Sierpnia 2008 Oglądałem tego X'a w sklepie. To jest monstrum. O ile dobrze pamiętam to ma około 60cm rozpiętości. Całkiem ładnie zrobione części. Co ciekawe, na ramkach jest napis ERTL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 6 Sierpnia 2008 Share Napisano 6 Sierpnia 2008 Jak za taki kawał plastiku, to cena chyba nie aż tak koszmarna.... za równowartość fajnmoldsowego messera raptem sobie można kupić Ciekaw jestem , ile Northrop tych skrzydeł latających zaprojektował, zanim ostatecznie zrezygnował. W sumie już parę w postaci modeli się pojawiło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zderzak Napisano 6 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 6 Sierpnia 2008 Może i nie wyoka, nie siedzę za bardzo w temacie samolotów takich jak te, choć o wojskowych co nie co wiem(B-2, B-52,Tu-95, F-16 itp), a więc nie wiedziałem że jest on tak duży. Sam nie wydałbym tyle kasy bo miałbym za to ze 2 gożdziki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi