jerzy_k Napisano 11 Listopada 2022 Share Napisano 11 Listopada 2022 Nareszcie udało mi się dokończyć jakiś pojazd. Może zadziałał efekt nowości i model po zakupie zamiast powędrować do szafy trafił od razu na warsztat. Po 2 tygodniach został ukończony Ogólnie sklejało się go dość przyjemnie, części dobrze dopasowane. Jak dla mnie plusem były tylko 2 części fototrawione. Zaskoczeniem był dla mnie całkowity brak silnika - za tę cenę producent mógł dać przynajmniej uproszczoną wersję, bo patrząc od spodu widać pustą przestrzeń pod maską Malowanie afrykańsko-partyzanckie, choć pewnie można by go umiejscowić w dowolnym konflikcie na kuli ziemskiej. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jerzy_k Napisano 11 Listopada 2022 Autor Share Napisano 11 Listopada 2022 Dzięki. Opony plastikowe. Tu producent bardziej zaszalał bo dał dwa wzory, wybrałem te bardziej terenowe. Mam jeszcze wersję FJ43 SUV (nie mogłem się zdecydować którą wziąć, więc kupiłem obie ) - tam dam bardziej cywilne opony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 29 Listopada 2022 Share Napisano 29 Listopada 2022 Przeoczyłem, a tu taki fajny szkrab. Super robota i nietypowy pojazd. Mi się bardzo podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 30 Listopada 2022 Share Napisano 30 Listopada 2022 Fajny model. Podoba mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi