Xmen Napisano 25 Listopada 2022 Share Napisano 25 Listopada 2022 Kupię kalkomanie do Mi-24P. Chodzi mi o malowania inne niż rosyjskie i ukraińskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marian Napisano 26 Listopada 2022 Share Napisano 26 Listopada 2022 Mam kalke Techmod nr 72-008 barwy Iraq,.DDR/Niemcy Wschodnie /, Niemcy,i Polskie i Rosja koszt 25 zł +wysyłka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 26 Listopada 2022 Autor Share Napisano 26 Listopada 2022 12 minut temu, Marian napisał: Mam kalke Techmod nr 72-008 barwy Iraq,.DDR/Niemcy Wschodnie /, Niemcy,i Polskie i Rosja koszt 25 zł +wysyłka Dzięki za odzew ale w tym zestawie nie ma tej wersji której szukam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 27 Listopada 2022 Autor Share Napisano 27 Listopada 2022 Do zamknięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi