zepot Napisano 2 Sierpnia 2008 Share Napisano 2 Sierpnia 2008 Witam czy ktoś z forumowiczów wykonałby na zamówienie kalkomanie?(oczywiście odpłatnie ).Chodzi mi o godła i numery taktyczne do Mig-21bis i um z 1.DLMW w skali 1:32 oraz do morskich wersji ts-11 iskra 1:48? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 2 Sierpnia 2008 Share Napisano 2 Sierpnia 2008 Ja mogę. Tylko musisz mi dać plik graficzny, który będę mógł wydrukować. Sprawę jednak możemy załatwić za dwa tygodnie jak wrócę z wakacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zepot Napisano 2 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 2 Sierpnia 2008 Super:).Odezwę się za dwa tygodnie.Poszukam godeł w wersji do druku.Jaki ma to być format( tzn. JPG , gif.)?Plik rozumiem ma już być przygotowany (tzn. wymiarowo- w skali)?Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 2 Sierpnia 2008 Share Napisano 2 Sierpnia 2008 Gif, koniecznie gif. Jak mi dasz JOTPEGA to będziesz miał gówno nie kalki po prostu wyjdzie zamazane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
subgrafik Napisano 2 Sierpnia 2008 Share Napisano 2 Sierpnia 2008 Wlasnie co z bialym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 2 Sierpnia 2008 Share Napisano 2 Sierpnia 2008 Mam biały papier do kalek, z białym filmem. Dzięki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 2 Sierpnia 2008 Share Napisano 2 Sierpnia 2008 To modelarz będzie musiał w miejscu kalki namalować białe pole. Ale jak działa ten podkład do kalek, jak się to je? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lodzianin Napisano 22 Sierpnia 2008 Share Napisano 22 Sierpnia 2008 Można wydrukować ?? . Potrzebuję w 1/72 kalkomanii dla Hawka 75 A- 7 ML- KNIL , Hawka 75 A- 5 AVG i Lodestara ML- KNIL oraz Blenheima I 60/62 Sqn. RAF i IV- 34/84/113/211 Sqn. RAF. Jakie materiały powinienem przygotować ??. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi