potek Napisano 4 Sierpnia 2008 Napisano 4 Sierpnia 2008 DAF już prawie na ukończeniu I film z budowy i po złożeniu Powodem rozbiórki był lakier na kabinie, cały efekt popsuł podkład który malowałem pędzlem Jest to mój pierwszy model więc proszę o wyrozumiałość Foto z rozbiórki CDN. Cytuj
TomaszDudek Napisano 4 Sierpnia 2008 Napisano 4 Sierpnia 2008 Powiem krótko sklepałeś misje trzeba było całą kastę do kreta albo dota wstawić to sama by się rozkleiła pewnie a teraz czeka cie szpachla przy po ponownym montażu . Cytuj
Bartini Napisano 4 Sierpnia 2008 Napisano 4 Sierpnia 2008 No kolego model fajny ale te farba to rzeczywiście.Więc życzę powodzenia w rozbiórce i ponownym malowaniu. Cytuj
eKrystian Napisano 4 Sierpnia 2008 Napisano 4 Sierpnia 2008 Zgodzę się z Tomaszem teraz trochę zwaliłeś zobacz jak ten bok wygląda, więc będzie pewnie trochę szpachli sam to kiedyś miałem i efekt nie był już taki fajny, żeby Ci się linie podziału nie pozakrywały jak będziesz szpachlował.Fakt, że lakier nie był dobry. Życzę powodzenia przy "remoncie" modelu heh. Pozdrawiam,eKrystian Cytuj
KRUGER_MAN Napisano 4 Sierpnia 2008 Napisano 4 Sierpnia 2008 No ja również życze powodzenia przy reaktywacji dafika , fajne zrobiłes oswietlenie . P.S. Teraz juz wiem ze to "Ten" Potek :P po avatarze Cytuj
potek Napisano 4 Sierpnia 2008 Autor Napisano 4 Sierpnia 2008 Dzisiaj zająłem się wnętrzem elementy nie są jeszcze pomalowane Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi